top of page

Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas: „odontologija ir chirurgija yra glaudžia

Neretai sulaukiame klausimo, ką reiškia klinikos pavadinime esančios raidės „RG“. Mums visada džiugu atsakyti, kad šios raidės yra aukščiausios kvalifikacijos burnos, veido ir žandikaulių chirurgo bei klinikos bendraįkūrėjo Raimundo Golubevo inicialai.

"RG clinic" įkūrėjas burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas
"RG clinic" įkūrėjas burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas

Gydytojo gyvenimo aprašymas stebina žinių gyliu, patirties intensyvumu ir profesionalumo lygiu. Ne tik stebina, bet ir įkvepia siekti profesinių aukštumų. Tai:

  • 14-os metų darbo patirtis odontologijos srityje;

  • 11-os metų darbo patirtis burnos chirurgijoje;

  • 5-erių metų darbo patirtis veido mikrochirurginės rekonstrukcijos srityje, atliekant sudėtingas burnos, veido ir žandikaulių atstatomąsias operacijas.


Raimundas Golubevas per savo profesinę karjerą gilino žinias ir skaitė mokslinius pranešimus tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Jis yra paskelbęs svarbių publikacijų savo srities tema. Daugiau apie chirurgo išsilavinimą, dėstymą ir bendruomeninę veiklą rasite čia. Gydytojas - taip pat ir aktyvus „Lietuvos Respublikos odontologų rūmų" bei „Lietuvos veido ir žandikaulių bei burnos chirurgų draugijos" narys.


Raimundas Golubevas burnos, veido ir žandikaulių chirurgas RG clinic
Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas operacinėje

Apie mylimą darbą ir profesinį pašaukimą Raimundas Golubevas atsiliepia taip:

„Kad tapsiu odontologu, žinojau dar mokykloje. Vėliau, pradėjęs studijuoti odontologiją Lietuvos Sveikatos Mokslų Universitete, nuo pirmų kursų supratau, kad noriu tapti ir chirurgu. Atlikdamas gydytojo rezidento praktiką Kauno klinikose galutinai apsisprendžiau: gilinsiuosi į veido ir žandikaulių chirurgiją. Dėl savo tikslo papildomai įgijau medicinos magistro laipsnį Vilniaus Universitete. Taip dar kartą tapau gydytoju rezidentu. Rezidentavau vėlgi Kauno klinikose, tik šįkart - veido ir žandikaulių chirurgijos skyriuje. Svajonę pasiekiau ir šiandien skaičiuoju jau penktus metus, kai dirbu veido ir žandikaulių chirurgu. Ir ketvirtus metus, kai paslaugas galiu teikti privačiai RG klinikoje. Odontologija ir chirurgija yra glaudžiai susijusios sritys: burnos, veido ir žandikaulių mikrochirurgija ir rekonstrukcija yra neatskiriama odontologijos dalis. Turėdamas dvi specialybes tiek gydymo eigą, tiek intervencijų rezultatus galiu vertinti iš kelių perspektyvų.“


Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas RG clinic

Gydytojo mintys apie „RG clinic“ įkūrimą:

„Kurdami RG clinic kartu su komanda stengėmės suprasti, kas kelia pacientui nesaugumo, baimės, nerimo jausmus. Tam tikslui kūrėme malonią, įsiklausančią aplinką, mažinančią įprastų medicininių išorės dirgiklių poveikį. Nuolat orientuojamės į paciento komfortą ir pažangiausią taikomą diagnostiką. Detalės labai svarbios, ypač kalbant apie paciento patirtį. Įvairios kilmės psichologiniai barjerai yra įveikiami ir neturėtų neigiamai įtakoti žmogaus gyvenimo kokybės. Juk burnos sveikata yra neatsiejama visuminės sveikatos dalis.“


Burnos, veido ir žandikaulių chirurgas Raimundas Golubevas RG clinic
Procedūros metu taikoma kaniterapija arba leidžiame pacientams astivesti augintinius kad padėtų nusiraminti

Kviečiame iš arčiau susipažinti su gydytoju Raimundu Golubevu RG klinikoje. Norime atkreipti dėmesį, kad gydytojas atlieka ne tik chirurgines odontologines procedūras, bet ir veido estetikos procedūras. Abiem atvejais, rezultatui yra ypatingai svarbi gydytojo kompetencija, profesionalumas ir požiūris į darbą. Savo veido, burnos ir žandikaulių sveikatą kviečiame patikėti tik aukščiausios kompetencijos specialistui Raimundui Golubevui.


bottom of page